Mina tjänster

Ska vi jobba ihop?

Jag erbjuder olika tjänster i mitt företag. Främst jobbar jag online med min populära onlineutbildning Nutritionsakademin som jag startade våren 2023. Den drar igång två gånger per år, en gång på våren & en gång till hösten. Jag jobbar även med individuell kostrådgivning, föreläsningar och som kreatör i sociala medier, där jag delar med mej av hur jag lever som jag lär. Skicka mej ett mejl eller ett DM vid förfrågningar om samarbeten.

Nutritionsakademin

Nutritionsakademin är en onlineutbildning för dig som vill komma i toppform & äga din hälsa utan varken några stränga förbud eller dieter. Ett steg-för-steg-program som lär dig bygga hälsosamma vanor & rutiner vilket skapar beteendeförändringar som kommer ge dig resultat för resten av ditt liv!

Läs mer

Individuell Kostrådgivning

Jag tar emot ett begränsat antal privata klienter per år. Vi jobbar med allt ifrån analys av din kost via kostdagbok, kostbehandling, individuellt kostschema, fri mejlsupport etc. Vi ses under en sexmånaders tid vid 6 tillfällen. Fysiskt eller via zoom.

Läs mer

Kostföreläsning

Jag föreläser både digitalt och på plats. Mat och hälsa är ett brett område. Jag skräddarsyr föreläsningar helt efter era önskemål. Jag föreläser ofta för företag, idrottsföreningar och kommuner. Hälsa är ett mycket uppskattat ämne som lockar många deltagare.

Läs mer

Tidigare klienter berättar

Denise Johansson
VD & Entreprenör
Sedan barnsben lärde jag mig kategorisera mat i ”bra och dålig” mat. Det dåliga skulle helst uteslutas till 100% för att vara ”duktig” flicka. Det gav mig en väldigt mycket ”allt eller inget” tänk kring mat. Sofie hjälpte mig verkligen att se helheten kring mat. Vad ordentligt med riktig mat kan göra för orken, återhämtningen och att eliminera det där ”suget”, men samtidigt också hålla det goda kvar i livet, med måtta. För kroppen och knoppen mår bäst så! Jag rekommenderar alla att se över sin kost, fundera på sitt mål, och ta hjälp av Sofie!
Johanna Lundberg
Legitimerad fysioterapeut & Personlig tränare
Med Sofies hjälp lyckades jag med små korrigeringar i min kost få stora resultat: jag blev starkare, återhämtade mig snabbare och kunde därmed tillgodogöra mig min träning ännu bättre.
Emelie Sölgen
Platsansvarig på Träningsverket
Efter min första graviditet ville jag komma i form igen. Då var det en självklarhet att ta hjälp av Sofie. Även om man själv har rätt mycket erfarenhet inom kost och träning så är det alltid skönt att ta hjälp av någon annan. Sofie är otroligt duktig inom sitt område. Hon lade upp en bra plan för mig då jag fortfarande ammade. Hon tog alltid i beaktande mina önskemål och hon var med hela tiden och stöttade och inspirerade. Kan verkligen varmt rekommendera Sofie!
Janni Altin
Närvårdare
Ovärderlig hjälp fick jag genom Nutritionsakademin, för en som var så ledsen över kroppens motstånd i höstas. Jag gick ur dessa 10 veckor mycket klokare! Mindre hungrig och med en förståelse för hur kroppen fungerar! Å de kommer ju hjälpa mig framöver oxå, inte bara under dom 10 veckorna kursen va. Så otroligt glad för att jag tog chansen och gick med i Nutritionsakademin och jag har lärt mig så mycket! Och för att jag äntligen fått bort kilon som jag inte har trivts i.
Ann Sundberg
Egenföretagare På Bolstaholm Gård
Innan jag gick med i Nutritionsakademin vägde jag 89 kg och nu står vågen på 71 kg. Jag har tappar hela 18 kg hittills. ”Det är tack vare att jag gått Nutritionsakademin som jag uppnått detta! Jag tycker att jag vetat mycket om kost men du har lärt mig vilka mängder jag ska äta för att gå ner i vikt. Det borde alla människor få lära sig. Oj, så mycket bättre alla skulle må då. Jag hade fått förhöjda kolesterolvärden och det var egentligen det som var den utlösande faktorn till att ta tag i min vikt. Eftersom både min tvillingbror och min pappa medicinerar mot det så visste jag att jag låg i riskzonen till att måste börja medicinera mot det. Det ville jag absolut inte göra! Jag tänkte att jag måste försöka först med kost och motion för att få bättre värden.
Cassandra Apellund
Företagsbankrådgivare och cykelinstruktör
Efter min första graviditet kände jag rätt snabbt efter förlossningen att jag ville bli av med de extra kilona. Jag ville inte spilla någon onödig tid på att försöka på egen hand, även om jag tyckte mej veta precis hur jag skulle äta för att gå ner i vikt… Så jag tog kontakt med Sofie för att få hjälp. Och vad jag är glad för att jag gjorde det! Sofie lade upp en sund och hållbar plan som jag på egen hand ALDRIG hade förstått att göra själv. Det var tufft och tog tid, men jag nådde mitt mål enligt plan. Nu har jag precis fått vårt andra barn och jag kommer ta hjälp av Sofie igen, även om jag den här gången har kunskapen och upplägget med mej sen tidigare, så är det skönt att ha Sofies coachning längs vägen.
Erica Englund
Barnskötare
Jag anmälde mig till nutritionsakademin som startade hösten 2023 och jag har gått ner 12 kg på dessa 10 veckor tillsammans. Man skulle kunna tro att jag gått runt och varit hungrig men jag har lärt mig massor om hur kroppen fungerar och hur man ska tänka och jag har lagt mig mätt och nöjd alla kvällar. Sofie har verkligen koll på vad hon pratar om och det är skönt att det är fler som är med på samma tåg så man har flera att luta sig mot om det kommer en dipp.